• Register
0 votes
55 views

Problem :

I have recently upgraded to a latest GAM release from https://git.io/gamreleases and I still have the issue.
I am typing a command as described in a GAM Wiki at https://github.com/jay0lee/gam/wiki

Full steps to reproduce the issue are as below :

  1. gam create the project
  2. go to the verify link
  3. next log in
  4. Finally Google error screen pops up, saying:

“Sign in with Google temporarily disabled for this app
This app has not been verified yet by Google in order to use Google Sign In”

How can I fix above error ?

7 5 2
3,870 points

Please log in or register to answer this question.

1 Answer

0 votes

Solution :

You can work around this issue by simply white listing a GAM Creation project by just following the instructions as given below:

  1. Go to the https://admin.google.com/AdminHome?hl=en#Oauth2ScopeManagement:subtab=trusted
  2. Click a yellow + Circle at a bottom right.
  3. For app type select the "Web Application"
  4. For the OAuth2 Client ID put:
    297408095146-fug707qsjv4ikron0hugpevbrjhkmsk7.apps.googleusercontent.com
  5. Finally go grab a cup of coffee and wait 5-10 minutes.

After the few minutes, you should be able to rerun a install or rerun "gam create project" and be allowed to accept a application.

I hope a above written solution will help you in removing your all the GAM related errors.

9 7 4
38,600 points

Related questions

0 votes
2 answers 2.3K views
2.3K views
Problem : Below is my code which is giving me the error. plot(x,y) yx.lm <- lm(y ~ x) lines(x, predict(yx.lm), col="red") Why am I facing following error? Error in plot.xy(xy.coords(x, y), type = type, ...) : plot.new has not been called yet
asked Dec 4, 2019 alecxe 7.5k points
0 votes
1 answer 363 views
363 views
Problem : I want to remote debug my windows 7 64bit machine, which runs the remote debugging tools. I am compiling the code in my local computer and then I copy it to my remote machine and run it with a remote debugger. It used to work until few days back also I don't recall ... 0 skipped ========== May be the change is the main reason and a "BeginBuild has not yet been called" is just a symptom?
asked Jan 25, 2020 jwilliam 3.9k points
0 votes
1 answer 5.1K views
5.1K views
Problem : gonzo  ~/a/packages  conda env list # conda environments: # ppo_latest /nohome/jaan/alecxe/anaconda3/envs/ppo_latest root * /nohome/jaan/alecxe/anaconda3 gonzo  ~/a/packages  conda activate ppo_latest gonzo  ~/a/packages  which python (ppo_latest) /nohome/jaan/ ... Then I want to check which python it is referring to it and it is not changing.., May I know why it is happening?
asked Nov 25, 2019 alecxe 7.5k points
0 votes
1 answer 153 views
153 views
Problem : I have my home network with the XP laptop, a Vista desktop and now new one Win 7 desktop. I have attached my Win7 to my existing home network. I can see and access files on my XP & Vista machines from my Win 7 box. I can see the Win 7 ... message. Logon failure: the user has not been granted the requested logon type for this computer. Please let me know if any solution on my problem.
asked Dec 7, 2019 alecxe 7.5k points
0 votes
1 answer 61 views
61 views
Problem : I am very new to ASP.Net. I have created my first ASP.Net application which impersonates the user in order to create the AD group, and after that it launches the powershell process as the user saperately. But because of some reason the group ... I would rather not compromise with the security policy with the server ideally, and this application will be used by around 100+ users.
asked Dec 5, 2019 alecxe 7.5k points
1 vote
1 answer 129 views
129 views
Problem : Currently I am trying to use the Google Drive in one of the projects with the use of API. But If I try to open the popup then I am facing below error. &ldquo;In order to select an item from your online storage, please sign in.&rdquo; To fix the above issue ... . 2. Allow [*.]google.com But both above solutions are not working for me. Is there anyone who can help me in fixing above error?
asked Mar 30, 2020 morrisBson 3.2k points
0 votes
1 answer 7 views
7 views
Problem: Hi! I am a novice and trying to catch up the concepts in Java. I tried to access a local variable without assigning it a value in main() method and got following error: error: variable might not have been initialized Meanwhile, if I declare the ... variable or the same value is assigned to all variables regardless of datatype? If any of you could explain this, I would be thankful.
asked Nov 29, 2020 Code Learner 5.5k points
0 votes
1 answer 250 views
250 views
Problem : I have a problem in IE9 with the security certificate. When I went to specific address I got below error &ldquo;There is a problem with this website's security certificate.&rdquo; How can I avoid the reappearance of this window?
asked Jan 28, 2020 jwilliam 3.9k points
0 votes
1 answer 11 views
11 views
Solve this problem. I am new.
asked Dec 28, 2020 TeamScript 11.1k points