• Register

Recent questions tagged 04

0 votes
1 answer 42 views
Problem: I am trying to install virtualenv on Ubuntu. First it said command 'pip' not found, so I typed sudo apt install python-pip then it said E: Unable to locate package python-pip I tried to reset WSL, download using cmd but it doesn't work with Ubuntu. I don' ... though I have downloaded python3, virtualenv, and pip using cmd. It doesn't work with Ubuntu 18.04. It also fails on Ubuntu 14.04.
asked Jan 8 Mashhoodch 9.9k points
0 votes
1 answer 90 views
Problem: I am the beginner to MongoDB. I had followed all the steps which are mention in MongoDB installation documents for the Ubuntu 16.04. I executed the following command: sudo apt-key adv --keyserver hkp://keyserver.ubuntu.com:80 --recv ... when I started my MongoDB then encountered an error as below: Failed to start mongod.service: Unit mongod.service not found.
asked Jul 29, 2020 Raphael Pacheco 4.9k points
1 vote
1 answer 100 views
Problem: Hello Guys, I’ve just installed fresh Ubuntu 18.04 LTS on my machine as my primary OS. Previously, I was using Windows 10 for my daily usages. After shifting to Linux I am installing all my necessary programs to it. I was looking for a ... : Reading package lists... Done Building dependency tree Reading state information... Done E: Unable to locate package python-pip Any solution?
asked Apr 27, 2020 Gavin 15.3k points
0 votes
1 answer 100 views
Problem : Intel i5-2410M CPU is running at 2.30 GHz running the Windows 7 64-bit operating system. I have the VirtualBox 4.13 installed. I am trying to run the ubuntu-14.04-desktop-amd64.iso but I face the below error This kernel requires an x86-64 cpu but only detected ... that tried to use my image again but I still face the same error. Is there any other reason why I am unable to use the image?
asked Jan 14, 2020 jwilliam 3.9k points
0 votes
1 answer 267 views
Problem : I have installed Cuda 10.1 and cudnn on Ubuntu 18.04 for the first time and it seems to be installed properly as when I type nvcc and nvidia-smi I am getting proper response. I have also installed tensorflow using following command: user:~$ sudo ... solutions. Include the entire stack trace above this error message when asking for help. Am I missing something? How to resolve this issue?
asked Nov 27, 2019 alecxe 7.5k points
0 votes
1 answer 235 views
Problem : I have installed Cuda 10.1 and cudnn on Ubuntu 18.04 for the first time and it seems to be installed properly as when I type nvcc and nvidia-smi I am getting proper response. I have also installed tensorflow using following command: user:~$ sudo ... solutions. Include the entire stack trace above this error message when asking for help. Am I missing something? How to resolve this issue?
asked Nov 27, 2019 AbhijitJ 38.6k points
To see more, click for the full list of questions or popular tags.